NetSolid Sights - nieuwe start

NetSolid Sights B.V. gaat door met Website ontwikkeling

Met ingang van 1 november heeft NetSolid haar activiteiten gesplitst

NetSolid ICT & Clouddiensten is medio 2009 opgericht door Adri Hessels, Robert Heidema en Ruben Soeterman. Als experts op het gebied van Websites, ICT en Clouddiensten heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt in (te) veel verschillende diensten. Als gevolg hiervan hebben wij besloten om onze activiteiten op te splitsen in twee bedrijven. Dit betekent geen einde van de samenwerking maar een nieuwe start waarbij de twee bedrijven zich meer kunnen gaan richten op hun vakgebied en u nog beter van dienst kunnen zijn.

NETSOLID SIGHTS B.V.

Adri gaat verder onder de naam ”NetSolid Sights B.V.” en gaat zich exclusief richten op het leveren van websites, VOIP, webhosting, domeinnaamregistraties en Microsoft 365 (Office 365) voor de zakelijke markt. De nadruk ligt hier op het ontwikkelen en onderhouden van websites en webshops.

Q-CAT TRADING B.V.

Ruben en Robert voegen zich samen bij “Q-CAT Trading B.V.”, een bedrijf waar NetSolid al jaren mee samenwerkt. Q-CAT gaat zich richten op CCTV, ICT, storage, online werkplekken en virtual private servers voor de zakelijke markt. Ook blijft Q-CAT de webhostingservers leveren voor NetSolid Sights.

ER VERANDERT NIET VEEL

Voor u als relatie verandert er gelukkig niet veel. Alle diensten worden ongewijzigd voortgezet en u kunt vertrouwen op dezelfde service en enthousiasme. De twee bedrijven maken gebruik van elkaars diensten en blijven nauw samenwerken op hetzelfde adres aan de van Heekstraat 11 te Schiedam. Enkel de IBAN rekeningnummers en de naam van het bedrijf worden aangepast.

website Q-CAT Trading