Jouw website -> onze zorg Jouw website -> onze zorg

Jouw website

Onze zorg

Wij ontwikkelen websites maar doen meer

Domeinregistratie | Hosting | Ontwikkeling | Teksten en afbeeldingen | Technisch onderhoud | E-mail | Contentbeheer | SEO Optimalisatie

Je hoeft niet te klikken.... Je bent er al!

Websites

Webshops

Web Design

Contentbeheer

Onderhoud

Hosting

PureforYou

Vanaf het eerste moment wist ik dat het goed zat. Geen zorgen meer en ik hoefde niets meer zelf te regelen. Elke vraag werd beantwoord of opgelost en de site ziet er niet alleen prachtig uit maar scoort ook nog een keer hoog in Google. Kijk zelf maar eens.

Eerste vragen

Wat zijn de kosten?

Rekening houdend met alle facetten: een website is niet gratis. Je kan de kosten onderverdelen in ontwikkelingskosten en de kosten voor het beheer.

Voor het ontwikkelen zijn de kosten afhankelijk wat de wensen en eisen zijn maar voor een eenvoudige website is de vanaf prijs € 1500,00. Voor de hosting en het beheer moet je rekenen op zo'n € 500,00 per jaar als vanafprijs en is dit ook afhankelijk van vele aspecten. 

Service, hoe is dat geregeld?

Wij proberen je te ontzorgen en doen onze uiterste best dat wij doen wat we hebben afgesproken. In ieder geval regelen wij het technisch onderhoud, hosting en natuurlijk het ontwikkelen van de website. 

Wil je zelf content plaatsen en beheren, dan kan dat en spreken wij af dat je altijd terug kan vallen op onze expertise. 

Hoe lang duurt het ontwikkelen van een website?

Dat verschilt nogal! Met sommige sites zijn wij zo klaar maar er zijn trajecten die soms wel een jaar duren. Dat heeft dan niets met onze inzet te maken maar met het aanleveren van content door de opdrachtgever zelf. 

Je kan rekening houden met een periode van minimaal 4 weken en voor complexere websites enkele maanden. Dit is natuurlijk afhankelijk van veel factoren maar aan ons ligt het in ieder geval niet!

Werken we samen met de klant?

Wij vertrouwen altijd op een goede relatie met onze klanten. We gaan namelijk een band aan voor langere tijd en dan moet je vertrouwen op een goede samenwerking. Weten wat je als klant wil, is daarin belangrijk én dat wij dat kunnen vertalen naar een goede website.

Natuurlijk staan wij altijd klaar voor ondersteuning en is onze klant koning. 

 

Kan je mijn organsisatie "rebranden"?

"Rebranden". Een term die wij niet vaak gebruiken maar wel goed begrijpen. Natuurlijk kunnen wij de stijl van jouw bedrijf implementeren in de website maar voor "rebranding" komt net even meer kijken. Daarom werken wij samen met diverse partijen zoals grafische vormgevers, marketeers, SEO specialisten en zakelijk advieseurs. 

Hebben wij je interesse gewekt?

Hoe is de support geregeld?

Goed! zeggen wij altijd. Maar de term support geeft de verwachting dat wij je altijd en in alles ondersteunen. Dat doen wij gelukkig wel maar wel op basis van een paar goede afspraken over op welke wijze wij te benaderen zijn, hoe snel wij reageren en wat de kosten hiervoor zijn.  

Meer informatie over onze support zie je op onze pagina "support".

Ja, ik wil graag meer informatie

NetSolid Sights

© NetSolid Sights
Morsestraat 11 Tiel - All rights reserved.

Social